Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Straatvuilproject

Vrijdag 23 september zijn de Zoethoutkids van Palenstein weer het straatvuil te lijf gegaan!

Elke 3e vrijdag van de maand zal er een groep kinderen die bij Zoethout Palenstein sporten en spelen onder begeleiding een straatvuil-opruimronde door de wijk maken. Gewapend met prikkers en vuilniszakken, gefaciliteerd door het project “schoon is gewoon” van de gemeente Zoetermeer, laten de kinderen het goede voorbeeld zien. In Palenstein ligt er helaas veel te veel straatvuil. Blijkbaar vinden nog steeds veel mensen het normaal dat afval gewoon op de straat gegooid mag worden. De kinderen proberen het goede voorbeeld te geven en hopelijk zullen velen dit voorbeeld volgen.

Johan Huurman

Buurtsportcoach Palenstein