Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

wijkagenten voor de wijk Palenstein

Beste Palensteinbewoners,

Wij zijn Patrick Bergs en Henk Eleveld. Wij zijn de wijkagenten voor de wijk Palenstein.

Wij zijn graag het aanspreekpunt voor alle bewoners. Aan de hand van uw probleem of vraag, geven wij advies of u wordt doorverwezen naar andere instanties. Als blijkt dat er echt politie-inzet nodig is, kunt u die ook van ons verwachten. Dat geldt zowel voor conflict- als voor bekeuringssituaties.

Wij willen van u graag weten wat er in de wijk speelt. Met deze informatie kunnen wij zaken zelf oppakken of neerleggen bij partners waar wij nauw mee samenwerken.

Ons doel is problemen zoveel mogelijk te voorkomen en escalatie tegen te gaan.

Daarnaast heeft de wijk Palenstein een eigen preventieteam, genaamd WAS-PAL.  Het team bestaat uit bewoners uit Palenstein die regelmatig onder begeleiding van de wijkagent, surveillances door de wijk lopen. WAS staat dus voor Wijk en Agent Samen en heeft als doel de gemeente en politie te ondersteunen bij het bevorderen van de leefbaarheid en veiligheid in de wijk Palenstein.

Mocht u ook interesse hebben om zich aan te sluiten bij het WAS-PAL team, of heeft u informatie en/of tips kunt u die natuurlijk doorgeven als u ons op straat tegenkomt. U kunt ook langskomen op het inloopspreekuur. Telefonisch kunt u ons bereiken op het landelijke telefoonnummer politie: 0900-8844 of via de wijkpost aan de Bijdorplaan.

U kunt ons ook volgen op twitter: @WagPalenstein

Het inloopspreekuur is iedere woensdag tussen 13:30 uur en 14:00 uur in het Castellum aan het Rakkersveld 253.